marți, septembrie 29, 2009

PUI "MARYLAND".

INGREDIENTE:
1kg bucati de carne de pui(eu am folosit numai pulpe)
60g faina
sare,piper
condimente dupa gust
1 ou batut cu 2 linguri de apa
180g de pesmet.


Intr-un bol se amesteca faina cu sarea,piperul si condimentele.


se trec bucatile de pui prima data prin faina condimentata apoi prin ou si prin pesmet(se poate prepara puiul si cu o seara inainte si se lasa la frigider.)


 

 


se pune carnea pe gratarul cuptorului incins la 180 grade. sub gratar  eu am pus o tava pentru grasimea care curge din carne(  am pus si apa pentru ca  la un moment dat iesea fum de la grasimea arsa). se lasa la cuptor 50-60 minute.




 

miercuri, septembrie 16, 2009

Ce ziceti? E frumos nu?

casa cu oale. Giulesti.

poarta de lemn Maramuresana.Ocna Sugatag.
Biserica si Cimitirul Vesel. Sapinta, Maramures.
biserica de lemn"Sfanta Paraschiva"din Desesti construita in anul 1770.Este monument inclus in patrimoniul UNESCO. Este o frumusete!merita vazut!

marți, septembrie 15, 2009

buna!am revenit!am fost in vacanta.....in Romania.....acasa...in Maramures!!!ce frumos si bine e acasa!nu ma-si mai fii intors,dar din pacate asta e viata!o sa pun poze..dar din pacate nu am reusit inca sa invat  cum se face.ma uit la toate gospodinele din bloguri si ma minunez!gatesc bine,scriu bine fac totul perfect!oare o sa ajung vreodata macar la jumatate din priceperea lor?.....sper!!!am o multime de retete probate, si nu.... abia astept sa le impartasesc cu voi! cu speranta ca voi fii acceptata in marea familie va pup si va doresc numai bine!judy.

Bine ati venit !!!

Blog Archive