Cereti macelarului sa va taie sau acasa puneti muschiul la congelator o ora si taiati feliile!
Se poate consuma simplu numai cu ulei extravirgin de masline si feliute de parmezan.Eu azi am preferat cu sparanghel( fiert in apa cu sare) si rosii.Cred ca se explica pozele singure,in modul de preparare!
POFTA BUNA!!





Chiar se haleste crud?!
RăspundețiȘtergereNu te doare la burticuta pe urma?:)
Intreb si eu , ca-s uimita..:)
bellissima proposta,gli abbinamenti e i colori,unico piatto da veri buongustai ...ciao bella e buon week end...
RăspundețiȘtergereps:se non posto sempre e' preche' ho qualche problema...non parte alle volte il vommento o si blocca,ma ti seguo sempre!!!baciiiiiii
Ana Maria,nu nu te doare,bineinteles trebuie sa fie carne extrem de proaspata si verificata!Este nemai pomenit de buna si sanatoasa!!!Multumesc de vizita!Te pup!Week end superb sa ai!
RăspundețiȘtergereScarlett,grazie!Sei troppo gentile!Buon week end anche a te!
RăspundețiȘtergereArata exceptionalll!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mariana!Sa ai un sfarsit de saptamana grozav!
RăspundețiȘtergereHmmmmm, delicios!
RăspundețiȘtergereDuc dorul macelariilor unde macelarul iti daia bucatica pe care o voiai tu...ce vremuri!
Aici, ca oriunde cred, totul este super ambalat, in vid sau nu...insa nimic nu mai are gust!
Toate cele bune, totul arata desavarsit!
Si si finalmente un piatto dietetico, mi hai dato l'idea per una prossima cena.
RăspundețiȘtergereCiao Judy,
RăspundețiȘtergereEste classic Favorit al meu . Super.
Exact as il apreciez si eu. Perfect. Compliment.
Am mai scris eu, Tu esti un fel de Cenusäreasa.....
Rusine sä-ti fie:-))))))
Cu drag Jacob
Simplu si cred ca tareee bun!
RăspundețiȘtergereTartoras,din fericire aici mai gasesti cate un macelar care te seveste si care are intodeauna carne proaspata!Dar trebuie sa astept chiar si 2 ore la coada!Dar eu zic ca merita...!!!Te pup!
RăspundețiȘtergereSi Elisa,e un ottima cena,leggero,e molto buono!Grazie per la visita!Baci!
RăspundețiȘtergereSa stii Jacob...de mica,atunci cad ma jucam singura sau cu sora mea...eu eram intodeauna Cenusareasa!Nu stiu de ce,dar m-am simtit intodeauna o Cenusareasa!
RăspundețiȘtergereIti multumesc mult de compliment!
Esti un dragut!!!Te pup!
Emanuel,sa stii ca atunci cand o sa ma intorc acasa o sa-mi lipseasca....!Unde gasesti tu in Baia Mare un macelar cu carne proaspata???Chiar ma gandesc serios la asta!!!Merçi de vizita!Week end fain sa ai!
RăspundețiȘtergerenu gasesti in toata tara , d'apoi in bm :D ;))
RăspundețiȘtergeredar sigur sunt cativa ..dar stau ascunsi ...
Week-end fain si tie!;)
Pai atunci o sa-i caut...pana la urma tot o sa dau de unul!!!!Ciao!!!
RăspundețiȘtergereJacob,m-am exprimat gresit,Cenusareasa in sensul bun!Niciodata nu mi-au placut printesele sofisticate!!! Te pup!
RăspundețiȘtergerebello, coreografico e buono!!! Bravissima
RăspundețiȘtergereReteta asta n-o stiam,dae stiu de Biftec Tataresc, care e ff gustos, daca e bine pregatit !!!
RăspundețiȘtergereUite ca eu nu stiam de Biftec!Poate intr-o zi ne areti si noua cum e!Chiar sunt curioasa!
RăspundețiȘtergereOk, intreb intai si dupa aia,nu eu am preparat-o,doar stiu ca e din carne cruda ,si se mananca pe paine prajita calda !!
RăspundețiȘtergereMultumesc Jocok!Abia astept!
RăspundețiȘtergeresuper buna!yummy!
RăspundețiȘtergere