vineri, ianuarie 29, 2010

"CARPACCIO"

Cereti macelarului sa va taie sau acasa puneti muschiul la congelator o ora si taiati feliile!
Se poate consuma simplu numai cu ulei extravirgin de masline si feliute de parmezan.Eu azi am preferat  cu sparanghel( fiert in apa cu sare) si rosii.Cred ca se explica pozele singure,in modul de preparare!
POFTA BUNA!! 
               

23 de comentarii:

  1. Chiar se haleste crud?!
    Nu te doare la burticuta pe urma?:)
    Intreb si eu , ca-s uimita..:)

    RăspundețiȘtergere
  2. bellissima proposta,gli abbinamenti e i colori,unico piatto da veri buongustai ...ciao bella e buon week end...
    ps:se non posto sempre e' preche' ho qualche problema...non parte alle volte il vommento o si blocca,ma ti seguo sempre!!!baciiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana Maria,nu nu te doare,bineinteles trebuie sa fie carne extrem de proaspata si verificata!Este nemai pomenit de buna si sanatoasa!!!Multumesc de vizita!Te pup!Week end superb sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  4. Scarlett,grazie!Sei troppo gentile!Buon week end anche a te!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Mariana!Sa ai un sfarsit de saptamana grozav!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmmmmm, delicios!
    Duc dorul macelariilor unde macelarul iti daia bucatica pe care o voiai tu...ce vremuri!
    Aici, ca oriunde cred, totul este super ambalat, in vid sau nu...insa nimic nu mai are gust!
    Toate cele bune, totul arata desavarsit!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si si finalmente un piatto dietetico, mi hai dato l'idea per una prossima cena.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ciao Judy,

    Este classic Favorit al meu . Super.
    Exact as il apreciez si eu. Perfect. Compliment.

    Am mai scris eu, Tu esti un fel de Cenusäreasa.....
    Rusine sä-ti fie:-))))))

    Cu drag Jacob

    RăspundețiȘtergere
  9. Tartoras,din fericire aici mai gasesti cate un macelar care te seveste si care are intodeauna carne proaspata!Dar trebuie sa astept chiar si 2 ore la coada!Dar eu zic ca merita...!!!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si Elisa,e un ottima cena,leggero,e molto buono!Grazie per la visita!Baci!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa stii Jacob...de mica,atunci cad ma jucam singura sau cu sora mea...eu eram intodeauna Cenusareasa!Nu stiu de ce,dar m-am simtit intodeauna o Cenusareasa!
    Iti multumesc mult de compliment!
    Esti un dragut!!!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Emanuel,sa stii ca atunci cand o sa ma intorc acasa o sa-mi lipseasca....!Unde gasesti tu in Baia Mare un macelar cu carne proaspata???Chiar ma gandesc serios la asta!!!Merçi de vizita!Week end fain sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  13. nu gasesti in toata tara , d'apoi in bm :D ;))
    dar sigur sunt cativa ..dar stau ascunsi ...

    Week-end fain si tie!;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai atunci o sa-i caut...pana la urma tot o sa dau de unul!!!!Ciao!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Jacob,m-am exprimat gresit,Cenusareasa in sensul bun!Niciodata nu mi-au placut printesele sofisticate!!! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. bello, coreografico e buono!!! Bravissima

    RăspundețiȘtergere
  17. Reteta asta n-o stiam,dae stiu de Biftec Tataresc, care e ff gustos, daca e bine pregatit !!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Uite ca eu nu stiam de Biftec!Poate intr-o zi ne areti si noua cum e!Chiar sunt curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ok, intreb intai si dupa aia,nu eu am preparat-o,doar stiu ca e din carne cruda ,si se mananca pe paine prajita calda !!

    RăspundețiȘtergere