duminică, martie 07, 2010

"PIEPT DE PUI IN CRUSTA"

Punem cuptorul la 200º C sa se incalzeasca.Pregatim umplutura:Intr-o tigaie punem,untul,prazul,bacon-ul la calit.Cind sa-u calit,adaugam coaja rasa de la portocala si condimentele.Luam de pe foc,turnam totul intr-un bol si amestecam cu miezul de paine,oul si daca este sec adaugam o ligura ,doua de supa.Deschidem foietajul,taiem marginile sa ramana un patrat de 30x40 cm.Punem pieptul de pui intr-o punga si cu sucitorul trecem peste el de cateva ori ca sa-l intindem putin..Pe foietaj punem un rand de umplutura,un piept de pui,umplutura, piept de pui si iar umplutura.Inchidem foaia si punem inr-o tava unsa cu unt,cu lipitura in partea de jos.Ungem cu ou,si daca vrem decoram cu resturi de foietaj.Bagam la cuptor cca 50-60 minute.
Pofta buna!!!
 

20 de comentarii:

  1. ow ce bine arata si usor de prestat.Multumesc frumos de urari.La Multi ani si tie de 8 Martie.O primavara insorita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cara Judy,
    che gioia per gli occhi e per il palato questa ricettina!
    Bravissima!
    Tanti auguri per la nostra festa!
    Mi raccomando, non spadellare:
    facciamoci portare tutte fuori!
    Ce lo meritiamo proprio!
    Un carissimo abbraccio!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe aripi de primavara
    8 Martie lin coboara
    Si in a lui privire
    Va aduce mult noroc si fericire !Cu drag, Just me:)

    RăspundețiȘtergere
  4. O zi deosebită.. un 8 nartie plin de culoare şi... savoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi inchipui cat de bun trebuie sa fie.Cu siguranta am sa incerc reteta.La multi ani de 8 martie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fantasztikus, tuti elkészítem :)

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani!! o zi minunata iti doresc Judy! as fi vrut sa iti trimit o felicitare pe mail, dar nu corespunde adresa. daca vrei ai putea sa imi lasi adresa ta de mail? multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iar mancam???vreau sa zic bunatati!!! daca e cu piept de pui,nu poate fi decat o mancare usoara,bacon ce-i da gust,apetisant si usor. Nu apuc sa-ti multumesc pe cat meriti,Judith, pentru retetele super pe care n-i le oferi !!

    RăspundețiȘtergere
  9. mama,mama ce bine arata.din pacate la mine se gaseste aluat de foiataj doar ca are tenta dulce nu merge la mancaruri.nu-mi ramane decat sa fac aluatul acasa.pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc tuturor de comentarii si urari!!!!Imi cer scuze ca nu multumumesc in parte fiecaruia dar azi sunt cu gatul in pioneze,febra si tot tacamul!!!10 zile de antibiotic!!!Uite ca se intampla exact de ziua femeii....si ce planuri am facut pe azi!!! va multumesc si sa fiti fericite(fericiti)!!!Va imbratisez!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani ,Judy!!!
    Insanatosire...GRABNICA!!!!
    Ce vrei?...sa murim de...foame???:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Scuza-ma Judith, nu am fost atent la comentariul tau.I-ti doresc insanatosire grabnica!!
    Numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. buonissimo e sfizioso!!complimenti! baci!

    RăspundețiȘtergere
  14. Vorrei averlo questo sera sulla mia tavola!!
    Buonooooo!!
    Elisa

    RăspundețiȘtergere
  15. Ho appena scoperto il tuo blog, è molto interessante, ricco di belle ricette.
    l'ultima in particolare mi attira molto e la voglio provare quanto prima. Ciao Daniela.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cara Judy,
    sono tornata per farti dei regalini con tutto il mio cuore!
    Ciaooo, un bacione!

    RăspundețiȘtergere
  17. Katty,grazie per la visita e commento!!!Un abbraccio!

    RăspundețiȘtergere
  18. Elisa,ti mando una bella fetta!!!Grazie della vizita!!!Un bacio!

    RăspundețiȘtergere
  19. Daniela grazie!!!Ho fatto un giro sul tuo blog e mi piace molto che ho visto!!!Ti seguiro con molto piacere!!!Felice di conoscerti!!!Un abbraccio!!!

    RăspundețiȘtergere