Piept de pui 4 bucati,sunca afumata 50 g,mazare boabe congelata 4 linguri,vin amabil 50 g,smantana 50 g,putina supa sau apa,faina,ulei de masline,piper,sare si patrunjel.
Taiem pieptul de pui in doua pe grosime,infarinam pe ambele parti si le calim putin in ulei de masline.Cand sunt toate bucatile de pui calite,le transferam intr-o tigaie incapatoare cu supa(putina supa,cam 20 g)si le stropim cu vinul.Lasam pe foc mijlociu pina vinul se evapora,intre timp tocam marunt sunca si cand vinul s-a evaporat punem peste piept,impreuna cu mazarea boabe congelata,sarea,piperul si inca putina supa.Lasam sa mai fiarba 5 minute,adaugam smantana si daca mai este nevoie putina supa calda sau apa.Acoperim tigaia si mai lasam la fiert inca 5 minute.Adaugam patrunjelul si servim.
Pofta buna!!!
Ez valami istenien guszta
RăspundețiȘtergereCiao Judy, cos'è questa ricetta?
RăspundețiȘtergereChe bella, mi fa venire fame!!!
judy ce faina reteta.are toate calitatile:rapida,satioasa ,cu ingrediente accesibile si sunt convinsa ca e super delicioasa.combinatie de mazare si carne de pui n-am testat.INCA!!!
RăspundețiȘtergerete pupacesc cu drag
Tot familonul suntem nebuni dupa mazare cu pui,dar n-am facut niciodat cu piept.Promit ca o sa incerc si te anunt!
RăspundețiȘtergereUps! ce-mi faci tu mie...vreau si eu!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc din suflet pentru premii,esti o fata minunata!te pup si te imbratisez!
Maine am in plan, dar o sa fac pieptul la gratar.
RăspundețiȘtergereA ta arata super apetisant asa ca o incerc, dar mai incolo.
Te pup cu drag si-ti doresc mult bine.
Bianka,köszi szepen!!!
RăspundețiȘtergereSilvia,ciao.Grazie di aver passato da me!!!
RăspundețiȘtergereQuesta ricetta e pollo con piselli.
Petti di pollo,prosciutto crudo,piselli surgelati,olio di oliva,un po di brodo,un po di vino amabile,mezzo bicchiere di panna.Si batte leggermente il petto,si infarina e si rosola in olio.Si mettono in un altro tegame con un poco brodo caldo,si bagna con il vino e si fa evaporare.Si aggiunge 50 g di prosciutto trittato,sale,pepe e 4 cucchiai di piselli surgelati e si cuoce per 3-4 minuti.Si unisce la panna,altro brodo caldo,prezzemolo e si prosegue la cottura a tegame coperto altri 5 minuti circa.Se lo fai,fammi sapere se vi piace!!!Ciao.
Sarah,merçi.Sa stii ca este prima data cand am facut-o si eu si nu-mi pare rau!!!Cu siguranta o sa repet!!!
RăspundețiȘtergereTe pup!!!
Geta,abia astept!!!Multumesc de vizita!!!
RăspundețiȘtergereTasha,multumesc!!!Esti invitata mea...cand doresti!!!Premiile le meriti pe deplin!!!Te pup si eu!!!
RăspundețiȘtergereMicule.....piept la gratar.....pai pot sa ma autoinvit?????Te pup!!!
RăspundețiȘtergereaceleasi premii si de la mine...cu mult drag!
RăspundețiȘtergerejuditka,cred ca asa se scrie,ma bucur sa ne cunoastem virtual.mama mea tot elisabeta se numeste si isi serbeaza ziua ca si tine,fiind greco-catolica.
RăspundețiȘtergeredupa cum ai vazut,am initiat o serie de retete din caietul mamei.iti arunc provocarea.foloseste si tu si retetele mamei.sa nu le lasam uitate !
Draga Pansy,multumesc ca ai trecut pe la mine!!!Ma bucur si eu ca te cunosc!!!Din pacate caietul cu retete al mamei este acasa....dar i-mi da ea destule sfaturi si retete prin telefon cand am nevoie!!!Sa ai spor la blogarit si bucatarit!!!
RăspundețiȘtergereGeta,vin!!!
RăspundețiȘtergereLa mine pe blog te asteapta un premiu.
RăspundețiȘtergerePare o mancare super gustoasa!
RăspundețiȘtergerearata foarte light ;)
RăspundețiȘtergereMultumesc Lili!!!Le-am luat,urmeaza sa le postez!!Esti draguta ca te-ai gandit si la mine!!!Noapte buna!
RăspundețiȘtergereGoldie,asa este!!!Buna si rapida!!!
RăspundețiȘtergereNoapte buna!!!
Da Emanuel,este light dar in acelasi timp si satioasa!!!Este un mix de sunca si piept,interesant!!
RăspundețiȘtergereSa ai o noapte buna!!!