Pentru foaie: 200 g biscuiti simpli, un plic de zahar vanilat, 100 g unt topit.
Pentru crema: 500 g branza mascarpone, 200 g iaurt fin(recomand iaurtul grecesc de la Danone...foarte bun!), 300 g ciocolata alba, 100 g zahar, 100 g frisca, fructe de padure, 6 g gelatina.
Macinam fin biscuiti,adaugam vanilia si untul topit,amestecam,si turnam intr-o tava rotunda cu pereti detasabili si tapetata cu hartie de copt.
Cu un pahar apasam biscuiti in asa fel incat sa acopere fundul tavi.
Punem la frigider.
Intr-un bol amestecam branza cu zaharul,cu iaurtul,cu frisca batuta si ciocolata alba topita pe abur cu cateva linguri de lapte.
Hidratam gelatina in apa rece apoi o topim si aceasta pe aburi si o adaugam la crema.
Amestecam si adaugam si fructele de padure spalate si uscate.
Scoatem tava de la frigider,turnam crema,nivelam si bagam iar la frigider pentru cel putin 4-5 ore.
Scoatem pereti tavi,ornam cu fructe sau ciocolata alba si....voilá!!!
Pofta buna!!!
vai de mine,ce bine arata,vreau si eu!delicios,delicios!!!te pupik!
RăspundețiȘtergereO ce bunatate ai facut!
RăspundețiȘtergereSi arata minunat!
Te pup!
Complimenti questa cheesecake con cioccolato bianco e mirtilli è stupendo!!!! :)
RăspundețiȘtergereUn deliciu si eu ador fructele de padure. pup!
RăspundețiȘtergereMeravigliosa e golosa!!! Complimenti, carissima, un abbraccio
RăspundețiȘtergereTrebuie sa fie foarte racoritor si cu afine si mure, un pic acrisor, cum imi place. O felie pt.mine, te rog, draga Judy ;-)
RăspundețiȘtergereBunatatea bunatatilor!!!Arata mortal, imi imaginez ce delicios poate fi. Cu siguranta trebuie incercat!!!Te pup si sa faci cat mai multe lucruri delicioase!!!
RăspundețiȘtergereNagyon finom lehet, gyönyörű
RăspundețiȘtergerevreau si eu!
RăspundețiȘtergeretu vrei sa ne omori? :D
RăspundețiȘtergereDeliziosa ! :)
RăspundețiȘtergereMinunat de simplu si de apetisant!
RăspundețiȘtergereBuna Judy si merci de vizita! Ti-a iesit super Tarta cu branza. Si eu folosesc aceeasi reteta cu exceptia faptului ca in loc de iaurt pun frisca. Inca nu am intalnit pe cineva care sa refuze acest deliciu fin. Pupici si duminica placuta!
RăspundețiȘtergeremai judy de mult vroiam asa o crema si acum am aflat-o.Pupu-te !!!!
RăspundețiȘtergereGabriela,multumesc scumpo!!!Te pup!!!
RăspundețiȘtergereMariana,draga mea multumesc mult!!!Te pup si te imbratisez!!!
RăspundețiȘtergereLuciana,grazie mille!!!Un grande abbraccio!!!
RăspundețiȘtergereSara,merçi mult!!!Te pup si eu!!!
RăspundețiȘtergereLady,molto gentile carissima mia!!!
RăspundețiȘtergereUn grosso bacio!!!
Liana,te astept!!!Te pup!!
RăspundețiȘtergereEnikö,multumesc mult,esti foarte draguta!!!Te imbratisez cu drag!!!
RăspundețiȘtergereBianka,köszi szépen!!!Puszillak!!!
RăspundețiȘtergereGeta,ia-o pe Liana si haideti....va astept cu mare drag!!!
RăspundețiȘtergereApril,Doamne fereste!!!Merçic draguto,te pupitez!!!
RăspundețiȘtergereStefania,grazie mille!!!Un bacio!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Anuto!!!Te pup!!!
RăspundețiȘtergereDavella,ai mare dreptate!!!Te imbratisez si-ti urez numai bine!!!
RăspundețiȘtergerePansy,ma bucur enorm ca-ti place!!!Te pup si eu cu drag!!!
RăspundețiȘtergeresuperba ,o minunatie,cat de elegant arata,te pupic
RăspundețiȘtergereMultumesc draga mea Doinitza!!!Iti trimit numai ganduri bune!!!
RăspundețiȘtergereNumai buna pentru zilele astea frumoase de toamna!
RăspundețiȘtergereO reteta tare interesanta!
Pupici!
Angi,nu numai interesanta dar si foarte rapida.....si buuuna!!!Te imbratisez draga mea!!!
RăspundețiȘtergere