joi, octombrie 28, 2010

Cheesecake "de toate"

Pentru foaie: 200 g biscuiti simpli, un plic de zahar vanilat, 100 g unt topit.
Pentru crema: 500 g branza mascarpone, 200 g iaurt fin(recomand iaurtul grecesc de la Danone...foarte bun!), 300 g ciocolata alba, 100 g zahar, 100 g frisca, fructe de padure, 6 g gelatina.
Macinam fin biscuiti,adaugam vanilia si untul topit,amestecam,si turnam intr-o tava rotunda cu pereti detasabili si tapetata cu hartie de copt.
Cu un pahar apasam biscuiti in asa fel incat sa acopere fundul tavi.
Punem la frigider.
Intr-un bol amestecam branza cu zaharul,cu iaurtul,cu frisca batuta si ciocolata alba topita pe abur cu cateva linguri de lapte.
Hidratam gelatina in apa rece apoi o topim si aceasta pe aburi si o adaugam la crema.
Amestecam  si adaugam si fructele de padure spalate si uscate.
Scoatem tava de la frigider,turnam crema,nivelam si bagam iar la frigider pentru cel putin 4-5 ore.
Scoatem pereti tavi,ornam cu fructe sau ciocolata alba si....voilá!!!
Pofta buna!!!
 












32 de comentarii:

  1. vai de mine,ce bine arata,vreau si eu!delicios,delicios!!!te pupik!

    RăspundețiȘtergere
  2. O ce bunatate ai facut!
    Si arata minunat!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Complimenti questa cheesecake con cioccolato bianco e mirtilli è stupendo!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Un deliciu si eu ador fructele de padure. pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Meravigliosa e golosa!!! Complimenti, carissima, un abbraccio

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa fie foarte racoritor si cu afine si mure, un pic acrisor, cum imi place. O felie pt.mine, te rog, draga Judy ;-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Bunatatea bunatatilor!!!Arata mortal, imi imaginez ce delicios poate fi. Cu siguranta trebuie incercat!!!Te pup si sa faci cat mai multe lucruri delicioase!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Minunat de simplu si de apetisant!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Judy si merci de vizita! Ti-a iesit super Tarta cu branza. Si eu folosesc aceeasi reteta cu exceptia faptului ca in loc de iaurt pun frisca. Inca nu am intalnit pe cineva care sa refuze acest deliciu fin. Pupici si duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. mai judy de mult vroiam asa o crema si acum am aflat-o.Pupu-te !!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mariana,draga mea multumesc mult!!!Te pup si te imbratisez!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Lady,molto gentile carissima mia!!!
    Un grosso bacio!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Enikö,multumesc mult,esti foarte draguta!!!Te imbratisez cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Geta,ia-o pe Liana si haideti....va astept cu mare drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. April,Doamne fereste!!!Merçic draguto,te pupitez!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Davella,ai mare dreptate!!!Te imbratisez si-ti urez numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Pansy,ma bucur enorm ca-ti place!!!Te pup si eu cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. superba ,o minunatie,cat de elegant arata,te pupic

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc draga mea Doinitza!!!Iti trimit numai ganduri bune!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Numai buna pentru zilele astea frumoase de toamna!
    O reteta tare interesanta!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  21. Angi,nu numai interesanta dar si foarte rapida.....si buuuna!!!Te imbratisez draga mea!!!

    RăspundețiȘtergere