2 oua(pentru mai multa crema se pot dubla ingredientele), 100 g zahar ,putina esenta de vanilie(sau alte arome).
Intr-o tigaie se sparg ouale si se adauga zaharul.
Se bat cu un tel si se pune oala la foc mic amestecand continuu.
Se fierbe crema circa 6-7 minute tot la foc mic(pana se ingroasa),se toarna intr-un vas si se lasa la racit amestecand din cand in cand sa nu se formeze o pielicica pe suprafata.
Pofta buna!!!
La multi ani!
RăspundețiȘtergeresi
An nou fericit!
Tetszik
RăspundețiȘtergereLa preparo in questo modo anch'io deliziosa, ciao
RăspundețiȘtergereMariana,multumesc din suflet!!La multi ani si multa bucurie!!!
RăspundețiȘtergereKöszi szépen Bianka!
RăspundețiȘtergereStefania,e vero...delizziosissima!!
RăspundețiȘtergereUn abraccio!!!
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergere