


Prajitura asta o fac de foarte multi ani...este intodeauna bine primita.Deci,avem nevoie de:200g faina,1lg untura sau margarina,1lg zahar praf(eu pun intodeauna mai mult),1lg cacao,1galbenus de ou,1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu si smantana cata ia ca sa devina o masa elastica si usor de intins.Crema:500gr branza de vaca,4 galbenusuri,1 plic zahar vaniliat,stafide,200gr zahar praf,albusurile de la cele 5 oua batute spuma si 2 lg de gris.





Se amesteca toate ingredientele,se intinde o foaie mare cit sa acopere o tava dreptunghiulara de 10 cm pe 35cm si sa acopere si umplutura.Se umple cu crema de branza si se aduna foaia peste umplutura. Punem la cuptorul preincalzit cca 35-40min la foc mediu,mare.Dupa coacere se intoarce prajitura pe o tava( aici am uitat sa fac poza),lasam la racit putin si acoperim cu sos de ciocolata topita cu putina smantana si zahar.BUNA TARE!
Questo sì che mi piace!!!!
RăspundețiȘtergereGrazie per la visita e complimenti per il bel blog!!!
Grazie Mammazan del complimento e per la visita!Un abraccio!
RăspundețiȘtergereExtra! De-abia astept sa o incerc si eu. Felicitari!
RăspundețiȘtergere