200g zahar pudra,200g unt,240g lapte praf,60 g biscuiti simpli faramitati,60 g foi napolitane faramitate,50g nuca de cocos pentru aluat,50 g de nuca de cocos pentru rostogolirea bilutelor,2 pachete zahar vanilat,migdale intregi.Se amesteca toate ingredientele in afara de migdale si 50 g nuca de cocos.Daca aluatul este tare si nu se poate modela se adauga putin lapte rece sau apa.Se formeaza bilute de dimensiunile unei nuci(cu mainile ude)in care bagam cate o migdala,si le dam prin nuca de cocos.



Questi sono troppo buoni!
RăspundețiȘtergereHai raggione carissima Mary,sono come le ciliege.Uno tira l"altro!Grazie per la visita!
RăspundețiȘtergereche buoni.. ti rubo subito la ricetta!!!!!!!!
RăspundețiȘtergeremia nipote li adora..Grazie!!!
waw!!super arata! o sa incerc si eu.
RăspundețiȘtergereEmamama,non ce di che!Con molto piacere!Un grande bacio!
RăspundețiȘtergereCu toata increderea draga Tasha!Sint foarte usor de preparat!Multumesc de vizita!
RăspundețiȘtergereSai che penso che questi tuoi Raffaello sono anche più buoni di quelli commerciali???
RăspundețiȘtergereBesitos
Si cara Mammasan,anche mio marito dice questo.Ha noi pacciono molto!Grazie per la visita!Baci anche a lei!
RăspundețiȘtergerefavolosi i tuoi raffaello!! ne prendo uno volentieri!!
RăspundețiȘtergerebaci katy
Judy, iti daruiesc doua premii care se afla la mine. Cu experienta deja, stii cui sa le oferi la randul tau, da iti face placere! Eu le daruiesc tuturor in semn de noroc si de reusite maxime in 2010!
RăspundețiȘtergere