porc(sau de vita)taiata cuburi,
1 morcov,o ceapa,o coada de telina,
1 catel de usturoi,supa(facuta din apa cu delicat),ulei de masline,oregan,250 ml vin rosu.
Taiem ceapa solzisori,morcovul si telina in bucati nu tocmai mici.Punem toate legumele intr-un bol,punem carnea taiata cuburi,turnam vinul peste carne si lasam la marinat 12 ore.Dupa 12 ore,intr-o cratita cu ulei de masline,punem carnea(scoasa din vin si legume)si o calim bine pe toate partile,adaugam legumele,jumatatea din vinul de la marinat si lasam la foc mare pana se evapora tot vinul.Condimentam carnea dupa gust cu piper,sare si oregan.Turnam supa cam cat sa acopere carnea,si la foc mijlociu lasam la fiert pana carnea se fragezeste(avand grija insa sa sa nu scada sosul,deci mai turnam putina supa din cand in cand)!Noi am servit cu mamaliga si salata de rosi.
Pofta buna!!!
Super arata.. mi-ai facut pofta :P
RăspundețiȘtergereMa duc sa beau o gura de apa ca sa nu mai inghit in sec :P
N-am mai mancat de multisor ceva bun,dar nu din vina ta ,fiindca tu te-ai straduit ,dar n-am mai apucat eu:)).
RăspundețiȘtergereAzi iar mi-am saturat...:)ochii.
Tare bun trebe sa fie!!!
très appétissant, j'aime beaucoup
RăspundețiȘtergerebonne soirée
Una ricetta molto gustosa e invitante!!! Bravissima, baci
RăspundețiȘtergereCred ca e gustoasa si sanatoasa!!
RăspundețiȘtergereNu mai vreau sa ma repet,dar meriti sa fii laudata!!
Muzica, super,dar pentru a vedea videoclipul, vii la mine pe blog!!
Te astept cu drag!
Pupici si-nbratisari multe!
Mancarea mea preferata!!!! Bravo morosanco!
RăspundețiȘtergereumai mancaruri bune faci...arata tare bine...o saptamana minunata iti doresc!
RăspundețiȘtergereOlgutza,imi pare bine ca-ti place!!!!
RăspundețiȘtergereCa sa nu mai inghiti in sec eu te invit cu tot dragul la o portie!!!
O saptamana minunata iti doresc!!!
Angi,multumesc!!!!!
RăspundețiȘtergereSa ai o saptamana de vis!!!
Fimère,merçi!!!Un beso!!!
RăspundețiȘtergereLady,grazie tesoro!!!!
RăspundețiȘtergereTi auguro una settimana magnifica!!!!
Am si fost draga Jocok!!!Asa-i ca-i minunata piesa!!!Iti doresc numai bine!!!!Besos!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc morosanco!!!!
RăspundețiȘtergereDaca-i preferata ta April,atunci esti invitata mea!!!Te pup si-ti doresc o saptamana frumoasa!!!
Geta,iti multumesc mult!!!Iti doresc si eu numai bine!!!!
RăspundețiȘtergereCsorog a nyálam
RăspundețiȘtergerequanti sapori in questo piatto! complimenti!
RăspundețiȘtergereWai ce pofta am de asa ceva!O bunatate nu alta!
RăspundețiȘtergereNu am mai facut nici eu de mult,dar am luat de la tine un pic!Foarte gustos!
O saptamina minunata draga mea!
Vai de stelele mele...taman ca am o punga cu carnita de porc in congelator...nah! Sa vezi beleaua de nu o fac la mare arta , cu mamaliguta si legume...pfuai...o bunatate ce ai realizat aici! :)
RăspundețiȘtergereHa ha ha,ce-mi place de tine !!!
RăspundețiȘtergereBianka....küldök ne csorogjon :-))
RăspundețiȘtergereZasusa grazie cara!!!Ti auguro una bella settimana!!!
RăspundețiȘtergereMariana,multumesc si sa-ti fie de bine!!!Multumesc ca ma vizitezi chiar daca ai probleme apoi cu compiuterul!!!Iti doresc o saptamana frumoasa!!!
RăspundețiȘtergereAna Maria....spor la treaba atunci!!!!Multumesc mult!Te pup!!!
RăspundețiȘtergereMerçi draga Jocok!!!!
RăspundețiȘtergereApropo...sotul este mare ascultator de muzica country si te roaga sa-i faci pana in August ce mergem in vacanta cateva cd-uri cu muzica buna country(o sa vorbim pentru cost si cum o sa le avem pe mess)!Daca bineinteles ai timp si vrei!!!Te imbratisez!!!
Tot timpul sant deacord daca e vorba de muzica !!! Dc-uri audio,
RăspundețiȘtergereasa am inteles ,nu ???
Da Jocok,compact disc audio!Multumesc anticipat si vorbim cand vrei pe mess sa ne punem de acord(sau skype).Te imbratisez!!!
RăspundețiȘtergerehmmmm arata foarte bine si ,desi eu si domnul porc nu ne intelegem cred ca si cu muschi de vita merge.tu ce crezi?
RăspundețiȘtergerepupici draga mea
Sarah,fara dor si poate!!!Eu fac des cu carne de vita,dar acum de porc aveam proaspat(este chiar mai bun cu vita parerea mea)!Te pup si sa ai o saptamana frumoasa!!!
RăspundețiȘtergereai facut o mancarica tare gustoasa.marturisesc ca eu nu as folosi la mancarea asta muschiuletul de porc.
RăspundețiȘtergerePansy,dar cum ai face tu?
RăspundețiȘtergereSi sotul avea dubii ca o sa fie tare carnea(atoasa)dar a fost placut surprins ca defapt se topea in gura!!!!
que rica esa carne con pure, debe tener un gusto de ensueño.
RăspundețiȘtergereTu mejor receta,es polenta(hecho con la harina de mais)que es mejor que pure(para mi)!!Saludos!!
RăspundețiȘtergere