Taiem iepurele in bucati,topim untul intr-o cratita,adaugam legumele taiate marunt si foile de dafin.
Calim putin legumele,adaugam bucatile de iepure,calim si acestea.Saram putin(pentru ca supa deja este cu sare),piperam,adaugam lingura de ulei ,maslinele si bulionul.
Amestecam si lasam la fiert circa doua ore la foc mijlociu adaugand supa calda la nevoie.
Inainte cu 5 minute de a fi gata verificam de sare si punem patrunjel din abundenta.
Se poate servi cu piure de cartofi,mamaliga sau cartofi natur(cazul nostru)!
Pofta buna!!!
Ce-as manca din iepurele tau.Tare fain arata.
RăspundețiȘtergereSa ai o saptamana faina.
innanzitutto auguriiiii anche se in ritardo accettali sono fatti col cuore...e poi oggi hai postato una ricetta con una carne che io adro..il coniglio,questa e' la seconda che vedo oggi mi avete messo una gran voglia...buona la tua versione segno!!!brava e bacioni e un buon inizio di settimaan..
RăspundețiȘtergereps:adoro quella musica che hai messo,l'ascolto tutti i giorni,ho dei bei ricordi legati a lei...baci
ciao!!!buonissimo questo piatto!!baci!
RăspundețiȘtergerenumai bunatati faci....m-ai omorat!
RăspundețiȘtergereN-am mai mancat de ani de zile iepure,am si uitat ce gust are.Ce ai facut tu arata tare delicios si trebuie sa fie si bun.Poate cand am sa ma hotarasc sa gatesc iepure am sa incerc reteta ta,ca mi se pare interesanta,si foarte buna!pup si o seara buna!
RăspundețiȘtergereUn piatto molto gustoso e aromatico! Bravissima, un bacio e buona serata
RăspundețiȘtergereMicule,esti invitata mea!!!!
RăspundețiȘtergereCand vrei.......
Scarlett,grazie mille!!!
RăspundețiȘtergereSono contenta che ti piace la mia musica e il mio cognilio....Ti mando un bacio!!!
Federica ,grazie tesoro!!!
RăspundețiȘtergereGeta,nici tu nu esti mai prejos!!!!
RăspundețiȘtergereSa ai o seara frumoasa!!!
Gabriela,te invit cu mult drag la un pranz.....vii?
RăspundețiȘtergereTe pup cu drag carissima!!!
Lady,grazie!!!Ti auguro buona serata anche a te!!!
RăspundețiȘtergereNagyon guszta. Szeretem a hasonló egytál ételeket
RăspundețiȘtergerede mult n-am mai mancat iespure.e foarte gustos.la varianta ta eu ii adaug si sos de rosii si mirodeniile aferente.(cimbru ,busuioc,usturoi)
RăspundețiȘtergerePansy,suc de rosii am pus,dar mirodeni nu(imi place mult ce gust ai dau maslinele)!!
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita,sa ai o zi frumoasa!!!
Bianka,köszi!!!
RăspundețiȘtergeream mancat carne de iepure o singura data in viata si sincer nu imi mai amintesc bine gustul.arata foarte bine totusi.cred ca a fost un deliciu.pupici
RăspundețiȘtergereNu stii ce pierzi draga Sarah.....foarte bun!!!
RăspundețiȘtergereAvem acasa multi iepuri dar pe aceia nu-i mancam....imbatranesc si mor!Dar cumpar de la macelarie si asa nu sufar pentru ei!!!