luni, iunie 14, 2010

"IEPURE CU MASLINE"

Taiem iepurele in bucati,topim untul intr-o cratita,adaugam legumele taiate marunt si foile de dafin.
Calim putin legumele,adaugam bucatile de iepure,calim si acestea.Saram putin(pentru ca supa deja este cu sare),piperam,adaugam lingura de ulei ,maslinele si bulionul.
Amestecam si lasam la fiert circa doua ore la foc mijlociu adaugand supa calda la nevoie.
Inainte cu 5 minute de a fi gata verificam de sare si punem patrunjel din abundenta.
Se poate servi cu piure de cartofi,mamaliga sau cartofi natur(cazul nostru)!
Pofta buna!!!
 

18 comentarii:

  1. Ce-as manca din iepurele tau.Tare fain arata.
    Sa ai o saptamana faina.

    RăspundețiȘtergere
  2. innanzitutto auguriiiii anche se in ritardo accettali sono fatti col cuore...e poi oggi hai postato una ricetta con una carne che io adro..il coniglio,questa e' la seconda che vedo oggi mi avete messo una gran voglia...buona la tua versione segno!!!brava e bacioni e un buon inizio di settimaan..
    ps:adoro quella musica che hai messo,l'ascolto tutti i giorni,ho dei bei ricordi legati a lei...baci

    RăspundețiȘtergere
  3. numai bunatati faci....m-ai omorat!

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am mai mancat de ani de zile iepure,am si uitat ce gust are.Ce ai facut tu arata tare delicios si trebuie sa fie si bun.Poate cand am sa ma hotarasc sa gatesc iepure am sa incerc reteta ta,ca mi se pare interesanta,si foarte buna!pup si o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un piatto molto gustoso e aromatico! Bravissima, un bacio e buona serata

    RăspundețiȘtergere
  6. Scarlett,grazie mille!!!
    Sono contenta che ti piace la mia musica e il mio cognilio....Ti mando un bacio!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Geta,nici tu nu esti mai prejos!!!!
    Sa ai o seara frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriela,te invit cu mult drag la un pranz.....vii?
    Te pup cu drag carissima!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Lady,grazie!!!Ti auguro buona serata anche a te!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nagyon guszta. Szeretem a hasonló egytál ételeket

    RăspundețiȘtergere
  11. de mult n-am mai mancat iespure.e foarte gustos.la varianta ta eu ii adaug si sos de rosii si mirodeniile aferente.(cimbru ,busuioc,usturoi)

    RăspundețiȘtergere
  12. Pansy,suc de rosii am pus,dar mirodeni nu(imi place mult ce gust ai dau maslinele)!!
    Multumesc de vizita,sa ai o zi frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. am mancat carne de iepure o singura data in viata si sincer nu imi mai amintesc bine gustul.arata foarte bine totusi.cred ca a fost un deliciu.pupici

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu stii ce pierzi draga Sarah.....foarte bun!!!
    Avem acasa multi iepuri dar pe aceia nu-i mancam....imbatranesc si mor!Dar cumpar de la macelarie si asa nu sufar pentru ei!!!

    RăspundețiȘtergere