sâmbătă, iunie 19, 2010

"Mozzarella inpanata"

Se taie mozzarella in felii si se lasa putin la stors.
Se pune mozzarella intre doua felii de paine si se taie feliile dupa preferinta(triunghi,romb...).
Intr-o farfurie batem ouale cu laptele,sare si piper si intr-o alta farfurie se pune faina.
Se trec feliile de paine prin faina (sa fie acoperite bine)iar apoi se imbiba bine cu compozitia de ou si lapte.
Se prajesc in ulei fierbinte pe amandoua partile!
Se scot pe hartie absorbanta si se servesc calde!
Pofta buna!!!
 

23 de comentarii:

  1. daca tot m-ai invitat la masa eu am venit.si daca imi dai asa bunatate de mancare vin zilnic.reteta asta o s-o incerc cat de curand pe sotul meu la micul dejun.sper sa nu isi dubleze volumul ca e destul de mare deja (de maria sa ,sotul meu zic).
    pup cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu tot dragul te astept in fiecare zi draga Sarah!!!Si nu-ti face probleme de kilograme....al meu print cantareste 112 kilogrameeeee!!!
    Dar are si 186 cm.Te pup draguta mea!!!Noapte buna!!

    RăspundețiȘtergere
  3. am sa-i fac si eu baiatului meu cred ca o sa-i placa.dar eu nu le voi mai trece prin faina,le voi face ca pe bundaskenyer

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ce pofta mi-ai facut.Cred ca-s tare bune.
    Bundaskenyer as putea manca oricat.
    Sa ai o duminica faina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rapida si buna! Super! mersic. o zi excelenta draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pansy,cred ca merg si asa!!!Iti doresc o duminica frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Micule,sunt sigura ca este pe gustul vostru!!!Iti doresc si tie o duminica faina!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. April,multumesc !!!Sa ai si tu o zi frumoasa!!Ganduri bune!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bene,bene ai fatto quello che piace a mé!La mozzarella la manggio quasi tutti giorni,speccialmente di estate!buona,buona!tanti baci!

    RăspundețiȘtergere
  10. Gabriela,merçi draguta!!!Te invit la o mozzarella in carozza!!!Sa ai o dupamasa frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma intrebam draga Judy de unde ai gasit cei 100 ml lapte de bivolita?:)
    O dupa masa placuta!

    RăspundețiȘtergere
  12. Laptele nu este de bivolita ci de vaca(numai branza tip mozzarella este de bivolita).....ce mult as bea acum un pahar de lapte de bivolita......(sti vorba aia"as hali salam da n-am")!
    Te imbratisez draga Paul!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. M-ai facut sa zambesc de-abinelea!

    RăspundețiȘtergere
  14. apetisante ,eu fac telemea de oaie sau cascaval pane,sunt preferatele fetitei,asa calde,te lingi pe degete de placere,trebuie sa fac ca mi-ai facut pofta

    RăspundețiȘtergere
  15. Doinitza,asa este...te lingi pe degete!!!Multumesc,iti doresc o saptamana frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. la mozarela en pan me encanto, no la conocia que genial la idea. felicitaciones y gracias por tu visita amiga.

    RăspundețiȘtergere
  17. cum am putut sa ratez postarea asta?na!la noapte am sa visez numai minunea asta!

    RăspundețiȘtergere