Intr-in bol mai mare, amestecam faina,zaharul si sarea,facem in mijloc o adancitura unde turnam drojdia amestecata cu laptele,oul batut,si untul taiat bucati.
Framantam bine si lasam la dospit 1 ora si jumatate la loc caldut.
In acest timp pregatim umplutura.
Amestecam branza cu marmelada,galbenusul de ou,zahar praf si stafidele inmuiate in apa calduta,stoarse si macinate.
Cand aluatul a crescut,il scoatem pe masa si rupem bucatele de aluat(circa 10 bucati), le facem bilute si le asezam intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Mai lasam aceste bilute la crescut inca 15 minute dupa care,cu degetele facem cate o adancitura la mijlocul fiecarei bilute.In aceasta adancitura punem cate o lingura de branza.
Coacem in cuptorul preancalzit la 180ºC circa 20 minute!
Pofta buna!!!
Am mai primit doua premii foarte chic de la scumpa mea prietena Lady Boheme http://hiperica.blogspot.com. Vi le ofer cu drag!!!


mi aspetti che arrivo a deliziarmi????bravissima!!!!!!!!!!!baci!
RăspundețiȘtergereCe buni trebuie sa fie...
RăspundețiȘtergeresi eu care spuneam ca nu mai fac aluaturi...iar ma apuc!arata prea bine sa nu incerc!
RăspundețiȘtergereMennyei recept, nagyon szépségesek
RăspundețiȘtergereCum e drojdia verde? adica n-am stiu ca exista drojdie verde, stiam de varianta proaspata si de cea uscata. E ceva special la asta verde? Branzoaicele arata fenomenal!
RăspundețiȘtergereFederica,vieni,vieni...ti aspetto!!
RăspundețiȘtergereSara,multumesc mult!!!
RăspundețiȘtergereGeta,daca faci sa-mi spui daca ti-au placut!!!Te imbratisez!
RăspundețiȘtergereBianka,köszi szépen!!!
RăspundețiȘtergereKadia,da am gresit eu...este drojdie proaspata dar in dialect se spune verde...scuze!!!Iti multumesc mult pentru ajutor!!!Numai bine!!!
RăspundețiȘtergereDevono essere deliziose!Arata foarte bine,bravissima cara!un bacio!
RăspundețiȘtergereCrezi ca n-ar iesi bune si cu alta umplutura?
RăspundețiȘtergereSpre exemplu, branza sarata.
Oricum am retinut reteta.
O saptamana faina iti doresc!
hehe! acum am vazut linkul din postare! grozav! :)
RăspundețiȘtergereGabriela,grazie cara mia!!Un abraccio!!!
RăspundețiȘtergereMari,cu siguranta merge si umplutura sarata,sa stii ca si eu m-am gandit la asta.Multumesc pentru vizita!
RăspundețiȘtergereKadia,multumesc mult,mult!!!Datorita tie!!!
RăspundețiȘtergere