marți, februarie 08, 2011

Rollé de carne la cuptor


Un rollé de circa 800 g , 1 morcov , o coada de telina , o ceapa mica , 200 ml vin rosu , 200 ml supa , piper , ulei. 
Taiem ceapa,morcovul  si telina marunt si le calim putin intr-o tigaie cu pereti inalti in doua linguri de ulei.
Adaugam carnea rollé(muschi de porc legat cu ata alimentara)si o calim in amestecul de legume pentru 10 minute intorcand pe fiecare parte.
Adaugam vinul si lasam sa se evapore.
Saram ,piperam si transferam carnea intr-o tava pentru cuptor,o stropim cu supa si bagam la cuptorul preincalzit la 200ºC pentru o ora,intorcand din cand in cand.
Dupa aproximativ 35 -40 de minute se acopera tava cu foaie de aluminiu(staniol).
Cand carnea este gata o scoatem pe farfurie,turnam sosul intr-o tigaie si o fierbem ca sa scada putin.
Adaugam o lingura de faina si mai lasam la fiert 1 minut.
Taiem ata de pe carne, o feliam  si servim cu sos si patrunjel.
                                                Pofta buna!!!







28 de comentarii:

  1. Una ricetta molto gustosa e che meraviglia tutto quel sughetto!!! Bravissima, un bacione

    RăspundețiȘtergere
  2. Grazie mia cara Lady!!!Ti mando un grosso abbraccio!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. buuuun! venim la masa,tine-o la cald,pana sosim :-)))))))te tuc

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata minunat!!!Cu siguranta si un gust bun...Nici nu e greu de facut. O idee foarte buna pentru pranz!Te imbratisez cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Una carne bella con questo sughetto invitante, ciao

    RăspundețiȘtergere
  6. mmmm...delicios!!! cu un pahar d vin rosu, vreau si eu ;-) pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Mereu gasesti tu ceva sa-mi starnesti papilele gustative!

    RăspundețiȘtergere
  8. Enikö,da este relativ rapida...si frageda de ai tot manca!!!Te pup scumpa!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Liana,esti invitata mea de onoare!!!Te astept cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Angi,asta ma poate numai bucura!!!Te imbratisez cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. hahaha,pune-l ca vin cu ciocolata la desert:-)))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Woow,foarte bun,acum 2 zile am facut si eu ,suuper bun!complimenti,cara!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Che aspetto appetitoso!! Penso proprio che proverò questa tua ricetta questo fine settimana!
    Un saluto
    Kemi

    RăspundețiȘtergere
  15. Ottimo!!!! e me ne è rimasto un poco che abbiamo gustato moltissimo ieri!!!! se possibile era ancora più buono!!
    un saluto
    Kemi

    RăspundețiȘtergere
  16. Desi mai am multa strada de parcurs sa ma apropii de perfectiune,cuvintele tale Ionel mi-au mers la suflet!Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere