Se taie puiul,se spala,se usuca si se caleste pe toate partile in ulei la foc mijlociu timp de 10 minute.In acest timp taiem legumele.
Adaugam toate legumele,sare,piper si rozmarin si mai lasam la calit inca 5 minute.
Cand carnea a prins o culoare frumoasa adaugam vinul rosu si lasam la evaporat.
Adaugam apoi rosiile fara coaja,taiate marunt si cu tigaia acoperita lasam la fiert circa 30 minute la foc mic.
Daca scade sosul mai adaugam supa sau apa calda.
La sfarsit adaugam sare,piper daca este necesar si patrunjel din abundenta.
Noi am avut ca si garnitura cartofi noi la cuptor pe care i-am gatit in felul urmator:
Am curatat cartofi i-am taiat in 4,i-am pus la fiert in apa cu sare si cand au dat primul clocot i-am stors si peste cateva bucatele de unt i-am asezat intr-o tava.
Peste ei am mai pus cateva bucati de unt si condimente,oregano,putin rozmarin,delikat,piper si i-am bagat in cuptorul preincalzit la 180º C pentru 30 minute.
Pofta buna!!!
Nagyon guszta és finom is
RăspundețiȘtergereArata apetisant... o zi frumoasda.
RăspundețiȘtergereO sa folosesc si eu vin rosu la pui, ca tare bine arata!Pupici si o zi faina!
RăspundețiȘtergereKöszi szépen Bianka!!!
RăspundețiȘtergereSara,multumesc!O zi frumoasa si voua!!!
RăspundețiȘtergereSa stii Liana ca am citit pe undeva ca vinul rosu da un gust mai delicat carni decat vinul alb!!! Multumesc de vizita!!!Te pup!!!
RăspundețiȘtergereTesoro, complimenti sei una bravissima cuoca!!! Questo piatto è gustosissimo con quel meraviglioso sughetto!!! Baci
RăspundețiȘtergeresuper!!!arata atat de bine.asa mancare as vrea si eu dar imi mai pun pofta in cui ca vin rosu n-am de unde cumpara.pupici draga mea
RăspundețiȘtergereNu stiu cum se intampla,dar de fiecare data cand intru la tine pe blog,imi vine sa plang de pofta.O reteta super reusita
RăspundețiȘtergerePuiul,ca puiul,da cartofii noi sunt o bunatate.
RăspundețiȘtergereAbia astept sa-i scot din gradina,ca puii mei abia au o luna:)))
Lady,sei troppo buona con me...grazie tesoro!!!
RăspundețiȘtergereNa,daca vrei iti trimit eu o sticla de vin draga Sarah!!!Te imbratisez!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Goldie!!!Esti o scumpa!!!
RăspundețiȘtergereAngi draga nu stii cata pofta am avut de cartofi noi....am cautat peste tot si pana la urma am gasit(nu ma satur de ei)!!!
RăspundețiȘtergereTe pup si-ti dortesc o seara frumoasa!!!!
une assiette vraiment appétissante
RăspundețiȘtergerebonne soirée
Fimère,merçi beaucoup!!!Bonne soirée!!
RăspundețiȘtergereMa neanche tu non scherti,e vero?Ultimamente stai preparando delle cose molto deliziose!!!bravissima sei davero una brava cuoca!tanti grosissimi baci cara mia!!!
RăspundețiȘtergereChe modo appetitoso per cucinare il pollo!
RăspundețiȘtergereUn saluto
Kemi
Gabriela,multumesc din suflet pentru complimente!!!Ti mando un grande abbraccio!!!
RăspundețiȘtergereGrazie Kemi,per la visita e per il commento!!!Ti auguro solo cose buone!!!
RăspundețiȘtergeretu fato arta traznet si ce nume i-ai pus in stil vanatoresc,ce tareeeee,pe deasupra le-ai aranjat tare fain,o fac sigur,te tuc
RăspundețiȘtergereDoinitza,ma faci sa rad.....
RăspundețiȘtergereTe tuc si eu!!!!
Judy, vreau sa pun reteta si fotografia in rubrica mea "Ce retete mi-au placut aceasta saptamana ". Daca nu vrei ca fotografia sa para imi trimiti un comentariu.
RăspundețiȘtergereIti doresc un sfarsit de saptamana placut...