luni, septembrie 13, 2010

Piept de pui"impanat".

Intr-o tigaie cu putin ulei de masline am calit cateva minute usturoiul taiat marunt cu spanacul.
Am facut pieptului de pui o deschizatura ca si un buzunar si l-am umplut cu spanacul.Am inchis buzunarelul cu doua scobitori.Intr-o farfurie am amestecat branza de oaie data pe razatoare, pesmetul, cele 2 oua,sare si piper.Am trecut pieptul de pui prin acest aluat si l-am prajit in ulei.
Se poate consuma cu orice tip de garnitura(noi am preferat doar cu rosii).
Pofta buna!!!
 

30 de comentarii:

  1. Judi este plato me encantó es una forma muy sabrosa de preparar polloo.
    Lo voy a probar.
    Un abrazo

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bine arata mi-ai facut pofta ,am sa fac si eu ca ruladele sunt preferatele mele,la orice ocazie,fac am mai multe retete,ii impresionez pe musafiri cu ele si pe a ta o mananci din priviri,pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Doinitza,multumesc mult!!!Iti doresc o zi cat mai buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu vrei sa pun inapoi tot ce am dat jos in doua luni??? :D te ţuc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Che bel piatto molto gustoso e preparato con un eccellente procedimento!!! Bravissima, baci e buona giornata

    RăspundețiȘtergere
  6. Un adevarat deliciu...ce pofta imi este:)

    Ai un premiu pe blogul meu, te asteapta.

    RăspundețiȘtergere
  7. April,si daca pui,tot bine este...tu nu ai nevoie de cure!!!Te pupitez si eu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Danutza,multumesc mult!!!Am fost si am luat simpaticul premiu....cat de curand o sa-l postez!!!Te imbratisez!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Invitant si gustos pieptul de pui gatit asa...bravo!
    ciaooo!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. eu chiar am incercat retetele tale si pe unele le-am reusit spre incantarea lui Andrei, care m-a gratulat in fata mamei lui: tati e cel mai bun barbat bucatar, fiindca numai tu gatesti bine!

    RăspundețiȘtergere
  11. insa aceasta a fost cu adevarat deosebita si simpla in acelasi timp, multumim pentru timpul pe care ni-l acorzi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ionel,nu stii cat ma bucura vorbele tale!!
    Iti multumesc din suflet si-ti doresc spor la tot ce faci!!!
    Numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. ton plat est excellent belle présentation
    bonne journée

    RăspundețiȘtergere
  14. Lui Teddy ii place pieptul de pui,lui Mark spanacul.Ar trebui sa fac reteta asta 2in 1.Oricum arata suuuuuuuper!
    Bafta multa scolarelului,iar tie cat mai multe premii,fiindca le meriti din plin!

    RăspundețiȘtergere
  15. quanto mi piace..lo faccio quasi simile!!Bravissima!!
    buon fine settimana!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Enza,grazie per la visita graditissima!!!
    Ti auguro buon weekend!

    RăspundețiȘtergere