luni, noiembrie 02, 2009

SPAGHETTI ALLA CARBONARA.



500g spaghette,5 galbenusuri(eu am pus oul intreg),400g bacon afumat,2 catei de usturoi,ulei extravirgin de masline,piper proaspat macinat,parmezan.  Intr-un bol batem galbenusuri-le cu putina sare,parmezan si piper in abundenta(noi nu suntem fani ai piperului asa ca am pus foarte putin) .Intr-o tigaie calim putin bacon-ul in ulei si usturoiul taiat in doua (ca sa poata fi scos cu usurinta)si daca vreti si putin ardei iute.Spaghetele se fierb in multa apa cu sare.Cind sunt fierte le stoarcem si la punem in tigaia cu bacon-ul fierbinte.Le amestecam bine si le returnam in oala in care le-am fiert.Acum faza cea mai delicata:cu o mina turnam incetisor galbenusurile peste spaghette iar cu cealalta mina amestecam continuu cu o lingura de lemn pina se prinde oul.Mai adaugam parmezan si amestecam  bine!   Pofta buna!!!

3 comentarii:

Ana Thomas spunea...

Wooooow, ce pofta mi-ai facut!
Carbonara is preferatele mele!
Felicitari pentru blog, e super fain!

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Multumesc Tartoras!Si la noi in casa pastele sint pe primul loc. Salutari multe din spania.

Bine ati venit !!!