Pentru aceasta reteta minunata si rapida avem nevoie de : 2 bucati de filé de vitel gros de 2 cm circa,cateva boabe de piper alb daca se poate , 250 g smantana dulce ,50 g lapte , 50-60 ml brandy , ulei de masline , unt , sare.
Infierbantam impreuna untul cu uleiul ,adaugam carnea , boabele de piper si la foc mare prajim circa 5 minute pe o parte si 5 pe cealalta (recomand sa fie intoarse cu ajutorul a doua palete ,nici intr-un caz cu furculita ).
Scoatem carnea si o tinem la cald.
Adaugam brandy-ul la ulei si unt si lasam sa se evapore timp in care amestecam smantana , laptele si putina sare intr-un vas.
Adaugam smantana si lasam sa se ingroase putin amestecand continuu.
Se feliaza carnea si se serveste cu sos.
Pofta buna !!!
Infierbantam impreuna untul cu uleiul ,adaugam carnea , boabele de piper si la foc mare prajim circa 5 minute pe o parte si 5 pe cealalta (recomand sa fie intoarse cu ajutorul a doua palete ,nici intr-un caz cu furculita ).
Scoatem carnea si o tinem la cald.
Adaugam brandy-ul la ulei si unt si lasam sa se evapore timp in care amestecam smantana , laptele si putina sare intr-un vas.
Adaugam smantana si lasam sa se ingroase putin amestecand continuu.
Se feliaza carnea si se serveste cu sos.
Pofta buna !!!
10 comentarii:
Absolut delicios! E o mancare pe gustul meu.
Si pe al meu Alexandrina....am lins si farfuria :-)...
Foarte fain arata , si e facut exact cat trebuie .
daca e carne, e buna oricum!..:))
Sa te lingi pe degete!
Mereu scoti tu ceva din...maneca,sau sort:).
Delicios!!!Carnea de vita, vitel imi place la nebunie....Pupici:x
Dorina,multumesc mult !!!
Carnea.....si placerea mea Alinutza !!
Hahahaha Angi..esti o scumpa !!! Te puuup !!!
Maria...si mie !!! Te pup draga mea !!!
Trimiteți un comentariu