Curatam sparanghelul,eliminam partea din codita care este fibroasa si taiem varful.
Fierbem coditele si varfurile separat in apa cu sare(varfurile se fierb in 3-5 minute).
Coditele fierte de la sparanghel le trecem prin blender si varfurile le punem de o parte.
Taiem ceapa foarte marunt si o calim usor in 15 g unt.
Adaugam crema de sparanghel,vinul, putina apa si lasam la fiert 5 minute la foc moderat.
In acest timp prajim feliile de piept de pui in restul de unt circa 3-4 minute pe o parte,saram,piperam si tinem la cald.
Topim amidonul intr-o lingura de apa si smantana si turnam peste crema.Mai lasam sa dea un clocot,adaugam varfurile de sparanghel si patrunjel taiat marunt.
Pofta buna!!!
16 comentarii:
Mmmm, delicioas puiul tau! Vin si eu la masa ca si-asa azi n-am gatit nimic!
Oooo!aratata tare apetisant!interesanta combinatie,recunosc nu am facut-o!
Te imbratisez draga mea!
Che meraviglia! Un piatto molto appetitoso e ben presentato!!! Complimenti, un bacione
Hű nagyon guszta, szeretem a spárgát
crema de sparanghel n-am mancat pana acum, dar arata bine :)
yummi, ce bine arata!!!sunt sigura ca e o delicatese. un sf. de saptamana cat mai frumoasa!!!
Gli asparagi sono davvero buonissimi, hai fatto un piatto delizioso. Bravissima cara, un bacio.
Arata bine... crema de sparanghel imi inchipui ca-i un deliciu. Nu am mancat. De retinut. Pupik.
Vio,te astept azi la prajitura!!!
Mariana,multumesc.Incearca,sa vezi ca nu o sa-ti para rau!!!Te imbratisez si eu!!!
Lady,grazie cara mia!!!Un grosso abbraccio!!!
Bianka,köszi!!
Kadia...esti invitata mea(nu a mai ramas dar mai fac special pentru tine)!!!
Enikö,multumesc mult draga mea!!Sa ai si tu un week-end frumos!!
Gabriela,grazie cara!!!Sei molto gentile!!Un bacio!!
Sara,incearca cu incredere sparanghelul...sunt sigura ca o sa-ti placa!!!Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos!!!
Trimiteți un comentariu