joi, ianuarie 06, 2011

Ton cu sparanghel ,oua de prepelita si salata verde

300 g ton in ulei de masline , 12 bucati de sparanghel , 8 oua de prepelita , o ceapa mijlocie , codite de arpagic(erba cipollina) , amestec de salata , ulei de masline , sare , otet balsamic.
Se stoarce tonul din ulei si se faramiteaza cu furculita. 
Partea fibroasa de la sparanghel se taie si se fierbe in apa cu sare.
Se fierb si ouale de prepelita trei minute in apa cu sare.
Se taie sparanghelul bucati mici, se amesteca cu tonul,coditele de arpagic,ceapa taiata solzisori,putina sare si putin ulei de masline.
Se face o emulsie de doua parti de ulei de masline,o parte de otet balsamic si putina sare cu care se condimenteaza salata.
Pe fiecare portie de ton se aseaza cate un ou de prepelita si cateva fire de arpagic. 
                                               Pofta buna!!!








11 comentarii:

Bianka spunea...

Nagyon finom, szeretem

Federica spunea...

ciao bella!!! che bontà e bellissima anche la presentazione!!!!!!!!!!baci!

Luciana spunea...

mmm...buono e colorato questo piatto!!! baci

JocoK spunea...

Da...ma gandesc ca nu poate decat foarte gusto...necunoscand reteta!!
Despre muzica...doar ca,este solistul pe dare cand il ascult, nu sar peste nici o melodie!!!!

Sa ai un AN NOU FERICIT,prietena mea draga...pupici !!!!

ELENA spunea...

LA MULTI ANI,JUDY!
Un an plin de bucuri si
multa fericire va doresc!
Va pup si va imbratisez cu drag!

judy spunea...

Bianka,köszi!!

judy spunea...

Federica,grazie cara mia!!!

judy spunea...

Luciana,grazie!!Tanti baci!!!

judy spunea...

Jocok,dragut ca si intodeauna!!!Te imbratisez prieten drag!!!

judy spunea...

Elena scumpa mea,iti multumesc si-ti doresc tot ce-i mai bun!!!
La multi ani!!!

Anonim spunea...

buy xanax generic xanax s 900 - xanax zyprexa

Bine ati venit !!!