- Nasul meu(italian) mi-a spus;"Un ragu este perfect cind fierbe la foc mic 6 ore",si eu fac intocmai. Deci:avem nevoie de carne tocata de vita(este mai putin gras),in cazul meu coaste de porc(deobicei fac fara dar sint o bunatate coastele fierte in sos),ceapa,usturoi,morcov,telina, busuioc ,bulion.La 400g coaste si 350g carne tocata eu am folosit cca800ml bulion si cca750ml apa.Se taie ceapa,morcovul si usturoiul marunt si se pun la calit in putin ulei de masline.Se condimenteaza cu sare,piper si ce mai gasim de cuviinta,apoi se adauga coastele,se calesc si ele putin,apoi
Se adauga bulionul,apa si 2 frunze de busuioc.
2 comentarii:
Hallo Judy,
tot asa fac si eu. Bine ai fäcut cä ai urmat sfatul la Om. Numai asa se produc Aromele alea de Nebunie.
Tot pe prinzipiu ästa sa fäcut inainte si Gulasul din Chehia. Cel mai bun din Lume.
de cind cu EU nu mai au voie sä-l facä asa( in Gastronomie)
Super delicatese...
Acuma tanchez repede Avionul si dau o Fugä la Navara...
respect
Cu drag Jacob
ce retete gustoase ai! cu siguranta voi incerca ceva de la tine.
ma bucur ca te-am gasit!
Trimiteți un comentariu