joi, octombrie 15, 2009

SOS DE CARNE TOCATA SI COASTE CU BULION(RAGU).



Se adauga bulionul,apa si 2 frunze de busuioc.
Se lasa la fiert la foc mic,mic acoperit cu capac si se amesteca din cind in cind.Asa arata dupa 4 ore.Aici am mai avut o poza dar nu stiu unde a disparut???(problemele incepatorului)

2 comentarii:

Jacktels Kochbuch spunea...

Hallo Judy,

tot asa fac si eu. Bine ai fäcut cä ai urmat sfatul la Om. Numai asa se produc Aromele alea de Nebunie.
Tot pe prinzipiu ästa sa fäcut inainte si Gulasul din Chehia. Cel mai bun din Lume.
de cind cu EU nu mai au voie sä-l facä asa( in Gastronomie)
Super delicatese...
Acuma tanchez repede Avionul si dau o Fugä la Navara...
respect

Cu drag Jacob

Flori spunea...

ce retete gustoase ai! cu siguranta voi incerca ceva de la tine.
ma bucur ca te-am gasit!

Bine ati venit !!!