luni, octombrie 12, 2009

Tocänitä de Legume ( Ghiveci) cu Schnitel

Avem nevoie de ardei,ceapa,cartofi si rosii.Curatim ceapa si ardeii,taiem solzisori si punem la calit cu putin ulei la foc mijlociu.Asezonam si daca este nevoie adaugam putina apa calda.
Adaugam cartofii,curatati taiati cubulete nu tocmai micute.




Cind cartofii sint aproape fierti se adauga rosiile oparite,curatate de coaja si taiate marunt.
Se mai lasa la fiert vreo 10 min.



gata !

5 comentarii:

Mammazan spunea...

Mi piace molto il tuo blog....ma perchè non inserisci il TRASLATOR??????
Si potrebbe capire meglio tutto!!!!!
A presto
Grazia

Jacktels Kochbuch spunea...

Hi Judy,

mai ai , mai ai ??
Dacä da , dau o Fugä pinä la Tine sä nu se strice :-)))))

feinä Mincare !!

Cu drag Jacob

judy spunea...

Draga Jacob.Comparativ cu ce faci tu sint undeva departe dar e bunicica.Hai linistit mai am si am si pista de aterizare in fata casei pentru avionul tau! Deci te astept pe la ora 14ºº.E ok?

Jacktels Kochbuch spunea...

Acuma dacä tu mä astepti la 14:00 trebuie sä refuz, eu ma vrut sä vin 15:00 ieri:-)))

asa cä am depäsit termenul, da nui bai , cind faci urmätoarele schnitzel cu pata negra imi spui dinainte si vin repede si te ajut ......
Si atuncia bem si citeva Sticle de Rioja

Besos..

judy spunea...

Se face!

Bine ati venit !!!