luni, octombrie 19, 2009

TORT RUSTIC CU BRINZA SI SPANAC

250g foi etaj(haios),400g brinza de vaca,400g spanac fiert si taiat marunt,2 oua,100g sunca presata intr-o singura felie,50g parmezan,unt,sare si piper. Intr-o tava rotunda asezam foaia pe hirtie de copt.

Taiem sunca cubulete nu foarte mici si lasam deoparte.



Topim untul,adaugam spanacul stors bine de apa si parmezan-ul si lasam putin sa se patrunda .Intr-un bol....
se bat ouale se amesteca cu brinza si sunca.Punem sare si piper dupa gust,
apoi se amesteca cu spanacul si se toarna in tava.Aranjam putin....

si coacem in cuptorul preincalzit la 200ºC,25-30 minute.


2 comentarii:

furnicuta boscodina spunea...

ce gustos arata , superba! te imbie la masa :)
felicitari

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

E intradevar bun,Furnicuto.Merita incercat!Multumesc mult de vizita!By.

Bine ati venit !!!