- Avem nevoie de cel putin 500g sparanghel,2 cepe verzi,unt,1 galbenus de ou, 100 ml smantana. Fierbem sparanghelul 5 minute in apa cu sare apoi taiem virfurile si partea tinara in bucati mici.Taiem si ceapa in felii subtirele. Topim untul intr-o tigaie antiaderenta,adaugam sparanghelul si ceapa si turnam peste ele un polonic de supa sau apa.Lasam la fiert vreo 20 minute timp in care batem inpreuna galbenusul cu smantana.Daca sparanghelul este fiert luam de pe foc si turnam peste el sosul de smantana cu ou.Repunem pe foc citeva minute amestecind continuu.
marți, octombrie 13, 2009
SPARANGHEL CU SOS DE OU SI SMANTANA
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Bine ati venit !!!
Blog Archive
-
►
2011
(60)
- ► septembrie (2)
-
►
2010
(152)
- ► septembrie (14)
2 comentarii:
Hi Judy,
minunat. Vezi äaste este Avantajul täu, Tu ai Sparangel , la noi este de citeva Luni gata.
In orice caz mie mi-ar place minacarea tare..
Yummy!Am inghitit in sec!!!!
Mi-ai adus aminte de Cimitirul Vesel din Sapinta,frumoase locuri!
Multumesc de vizita!
XOXO
Trimiteți un comentariu