400 g muschiulet de porc(se poate face si cu piept de pui),100 g kaizer afumat,100 ml smantana proaspata,100 ml vin alb,o ceapa mica,broccoli,sofran,ulei,sare.Taiem carnea si kaizerul in cuburi pe cat se poate de egale,taiem si ceapa marunt.Intr-o tigaie incapatoare punem ceapa cu kaizerul la prajit in ulei apoi adaugam carnea si continuam sa prajim 2-3 minute,adaugam vinul ,saram si lasam la fiert pana se evapora vinul.Intre timp fierbem broccoli in apa sarata 5 minute,stoarcem si adaugam si acesta la carne.Amestecam smantana cu sofranul si turnam peste carne.Mai lasam la fiert 4 minute.Se consuma cald!POFTA BUNA!













15 comentarii:
Invitante...la carne con i broccoli mi piace molto. Buon lunedì!
Que buena pinta!
HUMMMM! que habre me esta dando, me voy ahora mismo a comer.
Saludos desde Asturias. España.
Si e molto buono...poi con lo zafferano e ancora piu buono!Grazie,buon lunedi anche a te!Ciao!
Entonses...buon provecho e gracias!!!
Da, Da......
mai convins, vin imdeiat. Pune numai sub Salamander:-)))))
Ciao
Hai..hai ca mai am putin!!!Multumesc Jacob!!!
Mmmmm...bine arata si cred ca are o aroma de te trage de nas...:)
Da sa stii Ana Maria ca este foarte bun......sofranul ii da un gust nemaipomenit!!!Multumesc de vizita!Te pup!!!
Judy, la mine pe blog te asteapta un premiu special, al prieteniei. Daca-ti face placere, ridica-l si ofera-l cui iti place.
un bel piatto ricco e gustoso!!! buona settimana! ciaooooooooo
Grazie Federica,Buona settimana anche a te!Ciao!!!
Adoro i broccoli e questo tuo bel piatto invernale, bello saporito è veramente da preparre mooolto spesso!!!
baci
Grazia
Sono contenta che gli piace carissima Grazia!!!Pero,ho molte cose da imparare da Lei!!!Lei e Fantastica!!!Grazie per le visite che mi fanno molto piacere!!!
Un bel secondo, completo e gustoso!
Grazie Tania per la visita!Un abraccio!
Trimiteți un comentariu