


2 bucati piept de pui dezosat si fara piele,un pahar pesmet proaspat,piper proaspat macinat,patrunjel taiat marunt,1 lingurita mica de chimen macinat,sare,3-4 linguri faina de grau,2 oua,ulei pentru prajit.Taiem pieptul de pui in fasii de cca2,5 cm grosime.Intr-o farfurie amestecam pesmetul cu condimentele,intr-o alta farfurie punem faina,si intr-o alta farfurie batem ouale.Trecem fasiile de carne prin faina una cate una,apoi prin ou si la urma prin pesmet.Frigem in ulei fierbinte 2-3 minute pe parte si le scoatem pe servetele de hartie ca sa absoarba uleiul in exces.Le tinem la caldura acoperite pana facem salsa de iaurt. Amestecam o cutie(125g)iaurt natural cu 2 linguri zeama de lamaie,patrunjel taiat marunt si sare.
12 comentarii:
Buono il pollo in questo modo, lo devo assolutamente provare. Buon fine settimana!!!
Grazie Matteo.Buon week end anche a te!Provalo...e fammi sapere se ti piace!
cat de bine arata!!! o sa fac si eu, imi place chimenul de numa'! :D Alexandra
mmmmmm asa as vrea si eu cateva, calde, va rog !
che buono il pollo preparato così!! bravissssssima!!! buon w.e. baci!
Si cine s-a bucurat cel mai mult de ei ??
Eu zic cä Nicolo...Am dreptate sau am Dreptate ??
Cu drag Jacob
Da ai perfecta dreptate Jacob!Lui ii plac mult...dar nici noi nu ne dam la o parte de la ele!!! salutari!!!!
Yum, looks proudly :P
thank you Espresso!
bine arata ! le incerc si eu, n-am mai facut cu iaurt....cred ca-s super !
valium online side effects valium 5mg - how long do the effects of 10mg valium last
Trimiteți un comentariu